Вишукана практичність. Огляд електрощітки Oclean X Pro Elite

Потужна звукова зубна щітка, яка працює безшумно і так приємно відчувається у руці, Oclean X Pro Elite вже зібрала позитивні відгуки користувачів. Щоб краще зрозуміти її можливості, ми зробили огляд електрощітки Oclean X Pro Elite, протестувавши час автономної роботи, режими чищення, підключений додаток і час заряджання, щоб дати вам уявлення про те, що вона пропонує.

Комплектація

Як всі пристрої бренду, Oclean X Pro Elite надійно та з увагою запакована. У щільній картонній коробці знаходиться блістер, який утримує зубну щітку, 1 насадку, зарядну базу, кабель та керівництво користувача.

І не забуваємо: до щітки є безкоштовний застосунок під Android та iOS, що дозволяє вибирати попередньо встановлені режими чищення або створювати унікальний власний сеанс чищення.

Дизайн

Простий, але стильний вигляд приніс цій щітці нагороду Good Design Award, одну з чотирьох головних світових нагород у галузі дизайну. І воно не дивно, адже тут все продумано до дрібниць.

Зовнішній вигляд

Ця модель досить компактна та зручно лягає в руку. Вона важить усього 110 г та комфортно лягає в долоню.

Щітка доступна в одному кольорі: це делікатний та природний світло-сірий відтінок Ultimate Grey, зі злегка текстурованою матовою поверхнею. Поверхня не лише приємна на дотик, а й має практичне значення — забезпечує додаткове зчеплення для мокрих рук.

Електрощітка постачається з магнітним кріпленням, щоб ви могли прикріпити її до плитки у ванній кімнаті. Воно міцно тримається на стіні за допомогою клейкої основи. Просто зніміть клейку підкладку і прикріпіть тримач до стіни, а потім прикладіть до нього трубку. Сильний магніт зафіксує її на місці, подалі від мокрого умивальника або душової кабіни. Також це простий спосіб тримати щітку подалі від перешкод між заряджаннями, якщо у вас немає місця для підставки біля раковини.

Елементи управління

На ручці є одна кнопка, вона служить для ввімкнення та вимкнення щітки. А також — великий кольоровий сенсорний екран, який дозволяє перемикатися між режимами за допомогою свайпів та постукувань.

Спереду по центру корпусу знаходиться чорний сенсорний екран з однією кнопкою ввімкнення. На ньому відображаються таймер, відсоток зарядки, налаштування Bluetooth, режим, тривалість та рівень інтенсивності.

Зарядна база

Oclean X Pro Elite має чудову зарядну базу. Більшість електричних зубних щіток мають поглиблення в нижній частині, яке встановлюється на зубчасту основу, в ньому часто збирається вода та залишки пасти. Через це доводиться ретельно сушити всі елементи після кожного використання. З нашою моделлю все інакше:

  • Нижня частина її ручки повністю пласка, на ній немає місця для накопичення бруду.
  • А зарядний пристрій має м’яке силіконове заглиблення, що надійно утримує корпус на місці та легко знімається для очищення.
  • Зарядка відбувається через USB-роз’єм. 

Розбираємось у технічних специфікаціях

Потужність:

▪ 84 000 коливань на хвилину

▪ 42 000 обертів на хвилину

Режими:

▪ 4 основні 

▪ 32 рівні інтенсивності

Таймер ✔

Синхронізація зі смартфоном ✔

Дисплей ✔

Датчик сили натискання ✔

Рівень шуму: <45 dB

Захист від вологи та пилу: IPX7

Тип батареї: Акумуляторна

Автономність: 35 днів

Індикатор стану акумулятора ✔

Щетинки: DuPont Diamond + DuPont Classic

Розміри: 30 х 13 х 3.5 см

Вага: 110 г

Управління та режими

У цієї моделі щонайменше 32 налаштування інтенсивності. А головне — 4 основні режими:

  1. Повсякденний.
  2. Дбайливий.
  3. Масаж ясен
  4. Відбілювання та полірування.

Вся інформація про процес відображається на кольоровому сенсорному екрані. А якщо хочеться додаткових налаштувань, треба встановити застосунок. Він здійснює функцію моніторингу сліпих зон, корисну для людей, які схильні пропускати важкодоступні місця під час очищення.

Управління через застосунок

Щоб користуватися додатком Oclean, його треба просто завантажити та зареєструватися, після чого ви зможете налаштувати свій процес чищення. Спочатку програма запропонує вам вказати ваш стан ротової порожнини:

  • Нормальний.
  • Курець.
  • Брекети.
  • Викривлені зуби. 

Далі ви можете налаштувати додаток на чистку зубів від тютюну, чаю, кави або вина, або ж не надавати переваг жодному з них. Ми налаштували його на каву, чай і вино. 

Далі обираємо план чистки зубів. Доступно до 12 планів, включаючи, але не обмежуючись ними:

  • Стандартний — під нормальні здорові зуби.
  • Посилена чистка — для людей з пародонтитом.
  • Суперчистка — глибоке очищення.
  • Глибоке відбілювання — любителям вина.
  • Супервідбілювання — для глибокого ефекту відбілювання.
  • Делікатна чистка — людям з чутливими зубами.
  • Дбайлива — при підвищеній чутливості ясен.
  • Чистка брекетів.

На основі наших вподобань додаток рекомендує встановити режим "Сильне відбілювання", що означає 2 хвилини 30 секунд роботи, хоча в деяких налаштуваннях можна збільшити тривалість до 3 хвилин. 

Якщо ви хочете ще більш персоналізований план догляду, ви можете створити свій власний, пристосувавши тривалість, режим та інтенсивність до вашого стилю чищення. З 32 налаштуваннями інтенсивності та можливістю додавати додаткові етапи, використовуючи різні режими, тривалість та інтенсивність, такий рівень кастомізації просто вражає.

Автономність

Пристрій отримав потужну літій-іонну батарею. Вона забезпечує до 35 годин роботи, а повністю заряджається за 3.5 годин.

Насадка

Сама головка зубної щітки досить компактна, тонка та елегантна. Хромована оправа між ручкою та головкою надає їй презентабельного вигляду. На зворотному боці головки зубної щітки є спеціальний очищувач для язика. 

Але головне тут щетинки, а точніше, їх комбінація. Щетинки з діамантовою огранкою DuPont Diamond та універсальні DuPont Classic дуже якісні самі по собі, а тут вони ще й різні по висоті, аби легше проникати у важкодоступні міжзубні проміжки.

Висновки

X Pro Elite — продумана до дрібниць електрична зубна щітка, в якої багато переваг:

  • Витончений та стильний корпус.
  • Потужний двигун працює майже безшумно навіть у максимальному режимі.
  • Попри це, електрощітка чистить ретельно, завдяки швидким вібраціям та маленькій насадці, що легко досягає важкодоступних ділянок.
  • Її кольоровий сенсорний екран швидко реагує на дотик, навіть якщо користуватися нею мокрими руками. На ньому легко обрати бажаний режим та інтенсивність.
  • Крім того, модель доступна за ціною — одна з найдешевших розумних зубних щіток такого рівня. На момент огляду можна купити Oclean X Pro Elite зі знижкою.
  • Насадки для електричної зубної щітки також коштують недорого. Тож можна придбати сет та користуватися всією родиною.

Що стосується мобільного застосунку, треба приділити йому увагу та час, аби розібратися, адже опцій тут дуже багато: аж близько 32 режимів. Плюс у тому, що щіткою зручно користуватися взагалі без телефону. Вона надзвичайно добре працює сама по собі, та її легко рекомендувати як електричну зубну щітку преміумкласу, якщо вас не цікавить супердетальний план чищення.

Безкоштовна доставка
Захищений платіж
Гарантія 2 роки
Повернення протягом 30 днів