Як правильно чистити зуби ультразвуковою щіткою?

Чищення зубів ультразвуковою зубною щіткою досить схоже на використання звичайної зубної щітки, але слід пам’ятати про деякі відмінності. Електрична зубна щітка генерує динамічні мікро-вібрації, які полегшують чищення зубів від нальоту. Використовувати ультразвукову зубну щітку також можна при наявності брекетів, протезів чи пломб на зубах. Але треба враховувати специфіку чищення такими щітками та під час чищення не дуже сильно натискати на емаль та ясна.

Змочіть насадку щітки

Перед початком змочіть насадку щітки водою, щоб вона легше ковзала по зубах.

Нанесіть зубну пасту

Нанесіть невелику кількість зубної пасти на головку щітки. Обов’язково використовуйте зубну пасту, сумісну з ультразвуковими зубними щітками.

Увімкніть зубну щітку

Увімкніть ультразвукову зубну щітку та тримайте її під кутом 45 градусів до зубів.

Почніть чистити зуби

Почніть чистити зуби, починаючи з зовнішньої поверхні зубів. Повільно проводите головкою щітки по кожному зубу, витрачаючи на кожен зуб не менше 10-15 секунд.

Почистіть усі поверхні

Почистіть внутрішні поверхні зубів, жувальні поверхні та язик.

Полоскання

Після того, як ви почистили всі поверхні зубів, прополощіть рот і зубну щітку водою.

Вимкніть зубну щітку

Вимкніть ультразвукову зубну щітку та зберігайте її в чистому сухому місці. Для зберігання зубних щіток у сухому та чистому стані можно використовувати Стерилізатор зубних щіток Oclean S1.

Важлива інформація щодо використання ультразвукової щітки

Під час чищення зубів ультразвуковою щіткою не потрібно сильно натискати. Нехай насадка для щітки зробить роботу за вас. Крім того, не забувайте замінювати насадку для щітки кожні три-чотири місяці або відповідно до рекомендацій виробника. Ви можете підібрати змінну насадку для електричної зубної щітки під ваши потреби та чутливість ваших зубів.

Безкоштовна доставка
Захищений платіж
Гарантія 2 роки
Повернення протягом 30 днів