Your Cart

KELVIN SKI HELMET - with ASTM Certified Safety
Black / L 22-24 inches
$49.00
KELVIN SKI HELMET - with ASTM Certified Safety
Black / L 22-24 inches
$49.00

You may also like

REPLACEMENT LENS BASIC - For Goggles Pro Series - 20+ Different Lens - 100% UV400 Protection
$59.99 USD
$24.99 USD
Add
REPLACEMENT LENS BASIC - For Goggles Pro Series - 20+ Different Lens - 100% UV400 Protection
$59.99 USD
$24.99 USD
Add
REPLACEMENT LENS BASIC - For Goggles Pro Series - 20+ Different Lens - 100% UV400 Protection
$59.99 USD
$24.99 USD
Add
REPLACEMENT LENS BASIC - For Goggles Pro Series - 20+ Different Lens - 100% UV400 Protection
$59.99 USD
$24.99 USD
Add
REPLACEMENT LENS BASIC - For Goggles Pro Series - 20+ Different Lens - 100% UV400 Protection
$59.99 USD
$24.99 USD
Add
Subtotal $424.99 USD

Огляд Oclean S1 Toothbrush Sanitizer

Сяюча посмішка — це результат регулярного та правильно підібраного догляду за ротовою порожниною. І мова не лише про чищення. Сучасний догляд передбачає поетапний підхід: чищення, роботу із іригатором, масаж. Але є ще один етап, про який часто забувають.

Поговоримо про очищення щіток. Так, їх теж треба очищувати. Розбираючись, наскільки часто треба міняти зубну щітку, ми були здивовані, як багато бактерій на ній збирається. Тому нашу увагу привернув сучасний пристрій, який допомагає знищувати їх — стерилізатор для зубних щіток Oclean S1 Toothbrush Sanitizer. Виробник стверджує, що він видаляє до 99,99 % шкідливих мікроорганізмів. Як це працює і чому важливо — у даному огляді.

Зміст

1. Що в комплекті?

2. Зовнішній вигляд

3. Навіщо взагалі чистити щітку?

4. Принцип роботи УФ-стерилізатора

5. Як правильно дезінфікувати щітки: 3 простих кроки

6. Особливості Oclean S1 УФ

  • Автономність
  • Режими
  • Світлова індикація
  • Система кріплення

7. Висновки: воно того варте

Що в комплекті?

В коробці знаходимо сам стерилізатор, кріплення на стіну, кабель USB-A to USB-C та інструкцію користувача із поясненням всіх нюансів користування.

Зовнішній вигляд

Пристрій доволі компактний — 121 х 56 х 148 мм. Це розмір прямокутного тримача, а на ньому за допомогою 3-х гачків тримається робоча частина, куда вставляються щітки або насадки. Розміщувати його треба горизонтально, враховуючи маленьку вагу (132 грами), це виявилось нескладно. У правій нижній частині є порт USB-A to USB-C для зарядки та шнур, який запускає роботу.

Корпус виконано з пластику. До нас на огляд потрапила біла версія, є ще темно-сіра. В цілому, зручно, практично, легко миється чи протирається, якщо на поверхню потрапили краплі води.

Навіщо взагалі чистити щітку?

Логічне питання, враховуючи, що насадки регулярно міняються. Але ж бактерії скупчуються на ній постійно. З часом їх стає більше й більше. Хоча ми промиваємо щетину, навіть після тижня-двох використання на ній вже збирається багато чого. Саме тому стоматологи радять приділяти цьому більше уваги.

Чисті щетинки — менше бактерій — менше ризик виникнення карієсу, запалень ясен та пов’язаних із ними захворювань.

Принцип роботи УФ-стерилізатора

Девайс працює від акумулятора. Він живить головну частину — ультрафіолетовий випромінювач, вбудований прямо у корпус. Випромінювач генерує UVC, це короткі ультрафіолетові промені з високою енергією фотонів. Саме ця енергія знищує віруси та бактерії. Точніше, руйнує їхню структуру ДНК- або РНК-молекул. Фізично цей процес не відчувається, лише девайс світиться під час роботи.

Як правильно дезінфікувати щітки: 3 простих кроки

Тут все просто, для початку роботи ми витратили десь біля хвилини, якщо не менше. Алгоритм дій наступний:

  1. Переконуємось, що гаджет заряджений.
  2. Вставляємо всередину щітки — всього вміщається 5 штук, причому нормально тримаються дорослі і дитячі.
  3. Визначаємось із режимом (нижче — докладніше про них).

Дезінфікуючий пристрій для зубних щіток Oclean S1 УФ працює дуже просто: вам достатньо лише увімкнути його через мережу та помістити всередину щітки або наконечники. Далі він все зробить сам. Стерилізація відбуватиметься автоматично раз не 6 годин, а кожна процедура триватиме 2 хвилини.

Особливості Oclean S1 УФ

Автономність

Всередині пристрою є акумулятор ємністю 1 000 мАч. Виробник заявляє, що одного повного заряду вистачає до 20 днів. На практиці так і є, нам вистачило на 17, але ми чергували режими й узагалі користувались досить активно.

Режими

Їх тут 2, а вмикаються вони дуже просто:

  • Якщо необхідна довга стерилізація, вибираємо режим А, він триває 5 хв — для цього необхідно потягнути за шнур.
  • Якщо нам треба провести звичайну профілактичну очистку, достатньо 2 хв на режимі В. У цьому випадку взагалі нічого не потрібно робити, пристрій просто автоматично стерилізує насадки раз на 6 годин.

Ми чергували режими, використовуючи В на кожен день і А — по вихідних.

Світлова індикація

Зручно, що коли санітайзер працює, це видно. Поки триває дезінфекція, світлодіодний індикатор світиться синім. До того ж, є підсвічування у вигляді двох груп світлодіодів.

Просте кріплення

В УФ-дезинфектора, як у деяких щіток Oclean, настінне кріплення на зручній клейовій основі. Знімаємо захисну плівку, притискаємо до стіни — і готово.

Дезінфікуючий стерилізатор для зубних щіток Oclaen S1

Висновки: воно того варте

Отже, познайомившись із девайсом, ми залишились задоволені. Компактний, зручний у використанні, плюс, до нього швидко звикаєш і починаєш ставити щітку всередину вже на автоматі. До того ж, можна купити один УФ-стерилізатор Oclean S1 та користуватись всією родиною, адже він вміщує 5 девайсів або насадок. Ціна також приємна: на момент огляду вартість складає 1199 грн. А усвідомлення, що із чистотою тепер все максимально в порядку, дає відчуття турботи про себе.

Відео-огляд Oclean S1

Безкоштовна доставка
Захищений платіж
Гарантія 2 роки
Повернення протягом 30 днів